Keuzestress kost je klanten. Help ze kiezen met een keuzehulp.

Zet twijfelende bezoekers om in tevreden klanten. Maak je eigen keuzehulp met Qonfi en geef bezoekers automatisch productadvies op maat. Verhoog je conversieratio met gemiddeld +255%. Begin direct met het maken van je eigen keuzehulp.

Maandelijks opzegbaar. Geen creditcard nodig.

 • weids-wonenenslapen-logo
 • veiligheids-sloten-logo
 • profilec-logo
 • vogels-logo
 • bidfood-logo
 • buyitdirect-logo
 • toeleveringonline-logo
 • betersport-logo
 • vehikit-logo
 • bravour-logo
 • fietsonline-logo
 • traphekjes-logo

Voor wie is Qonfi?

Je hebt Qonfi nodig wanneer...

Geef geautomatiseerd productadvies

Help klanten zoals in de winkel

Ga het gesprek aan met je klanten, ontdek hun wensen en behoeften en verlaag de keuzestress. Help je klanten bij het vinden van de producten die ze willen kopen. Dit leidt tot een betere klantervaring en hogere klantloyaliteit. 

Meer online groei

Met een keuzehulp vindt je klant direct het product wat hij zoekt, zonder dat hij daarvoor veel moeite moet doen. Dit leidt tot een hogere conversieratio, blijere klanten en meer omzet en winst.

Conversion rate
+255%
Average order value
+7%
Revenue
+312%

Blije klanten

Zij gingen je voor

Optimaliseer je assortiment

Ontdek wat je klanten echt zoeken

Je klanten vertellen je precies wat ze zoeken bij het gebruik van een keuzehulp. Bekijk welke antwoorden het meest worden gekozen en welke niet. Gebruik de inzichten voor optimalisaties, inkoop doeleinden, marketing inzet en om je assortiment aan te passen.

Verzamel zero-party data en verrijk je klantprofielen

Koppel je Qonfi keuzehulpen eenvoudig met je CRM, data warehouse, CDP of App. Gebruik de verrijkte data die door je keuzehulpen worden gegenereerd om je marketing inzet te optimaliseren en je klanttevredenheid te verbeteren.

klaviyo-logo
mailchimp-logo
active-campaign-logo
google-analytics-logo
google-tagmanager-logo
email-logo
woocommerce-logo
shopware-logo
lightspeed_logo_blog_Qonfi
shopify-logo
magento-logo
wordpress-logo
bigcommerce-logo
klaviyo-logo
mailchimp-logo

Duurzaam

Minder product retouren

De # 1 reden van product retouren is dat men het verkeerde product heeft besteld. Met een keuzehulp vinden en bestellen klanten direct het juiste product wat bij hun gebruikssituatie past. Dit zorgt voor blijere klanten en minder product retouren. 

Bespaar tijd & resources

Minder klantcontact

De meeste klanten bellen en mailen omdat ze graag een bevestiging willen of ze de juiste productkeuze maken. Een keuzehulp laat je klanten precies zien welke producten passen bij hun gebruikssituatie. Hierdoor wordt er automatisch een bevestiging gegeven dat ze het juiste product kopen.

Hoe werkt het

Een Qonfi keuzehulp op je website in 4 eenvoudige stappen

Waarom Qonfi

Waarom kiezen klanten voor Qonfi?

Geen beperkingen in styling en design.

Wat Qonfi uniek maakt is dat je de volledige styling van je keuzehulp kunt aanpassen naar je eigen wensen en huisstijl. Je zit niet vast aan een template en je hebt de mogelijkheid om aparte styling toe te passen per device. Zo ben je flexibel en heb je zelf alle controle.

Geen negatief effect op je pagespeed.

We maken geen gebruik van gedateerde iFrames en laden geen onnodige codes in die een negatief effect hebben op de pagespeed. Het Qonfi script is slechts ~50kb groot.

Maandelijks opzegbaar.

Wanneer iets werkt en constant waarde toevoegt, blijf je het gebruiken. Toch? Precies! Waarom dan verplicht een langdurig contract tekenen?

Gewoon direct gratis beginnen.

Lekker laagdrempelig. Daar houden wij van. Geen verplichte demo vooraf.  Maak je eigen account en start vandaag gewoon vrijblijvend met het maken van een keuzehulp.

Transparante prijzen

Iedereen kan eenvoudig zijn eigen keuzehulp creëren met Qonfi. Wij werken met eenvoudige transparante prijzen. Elk abonnement heeft een gratis proefperiode van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen kan je gratis je keuzehulp maken en kan je de prestaties van je keuzehulp testen voordat je besluit of je Qonfi wilt blijven gebruiken.

What's included

 • Maak je eigen keuzehulp

 • Analyseer elke interactie

 • Eenvoudige implementatie op je website

 • Klant ondersteuning

 • En nog veel meer...

Maak je gratis account aan

30 dagen gratis trial

Leer meer over onze prijzen

Veelgestelde vragen

Ja. Je kunt gratis een account aanmaken en direct starten. Er start dan automatisch een proefperiode van 30 dagen. De proefperiode eindigt vanzelf. Je hoeft vooraf geen betaalgegevens in te voeren.

Ja. Je kunt Qonfi overal plaatsen op de website. Bijvoorbeeld in een pop-up, op de homepage, op een category page, op een product page, aan de zijkant van de website of embedded. Je plaats het Qonfi HTML element waar je de keuzehulp wilt tonen. Hier ben je vrij in en kun je alle kanten mee op.

Ja. Qonfi voldoet aan de GDPR wetgeving zodat je data beveiligd is. Data opslag vindt plaats in de EU. Data op Qonfi’s servers zijn opzettelijk gelimiteerd tot wat noodzakelijk is het functioneren.

Ja. Qonfi werkt op alle websites en E-commerce platformen zoals bijvoorbeeld Lightspeed, Magento, Shopify, WooCommerce, Shopware, en BigCommerce. Je plaatst eenvoudig het Qonfi script op je website.

Ja. Je kunt GA4 automatisch koppelen. Ook kun je Qonfi koppelen met een CDP, zoals Spotler Activate (Squeezely), voor personalisatie doeleinden en het verrijken van je klantprofielen. Je kan Qonfi ook koppelen aan je CRM, E-mail of andere app.

Zeker! We werken met verschillende partnerships. Neem gerust even contact op.

Keuzestress kost je klanten.

Help ze kiezen met een keuzehulp.

Geen credit card nodig. Begin direct.